De 10 beste Android TV-apps

De 10 beste Android TV-apps

minuten lezen
Heb je net een Android mediaspeler-apparaat gekocht? Dit zijn de onmisbare Android TV-apps die u vandaag nog op uw apparaat kunt installeren! Met onze eerste Blog delen we dit graag met jullie.

 

Onze eerste Blog, Hier is ie dan!!

 

Heb je net een Android mediaspeler-apparaat gekocht? Dit zijn de onmisbare Android TV-apps die u vandaag nog op uw apparaat kunt installeren!

Met onze eerste Blog delen we dit graag met jullie.

 

U hebt een Android mediaspeler-apparaat gekocht, Gefeliciteerd! Maar wat nu?

Een paar apps, zoals YouTube en Netflix, zijn mogelijk vooraf geïnstalleerd. Voor de rest is het aan jou. 

Voor de beste ervaring heb je een mix van video's, muziek, productiviteit en systeem-apps nodig.

Met dat in gedachten zijn hier de essentiële Android TV-apps die je meteen moet installeren.

 

1) QuzuTV

Deze app biedt je alles wat nodig is voor het streamen. Geniet van je favoriete films en tv-series op je televisie!

Maak je eigen lijst en krijg op de snelste en gemakkelijkste manier toegang tot live tv-kanalen zoals films, series, wedstrijduitzendingen, radio.

Het nadeel van dit app is dat je na gebruik van 7 dagen eenmalig dient te activeren, zodat je verder kan genieten van de app.

 

 

2) MX-Player

MX Player wordt al lang beschouwd als een van de beste videospelers op Android. Zijn kwaliteiten vertalen zich comfortabel naar het grotere scherm.

De app kan een groot aantal codecs afspelen en ondersteunt ondertitel bestanden.
De interface is soepel en gemakkelijk te gebruiken.

MX Player kan ook zowel lokaal opgeslagen bestanden als inhoud van externe schijven lezen, waardoor het een uitstekende partner is voor iedereen wiens Android TV-apparaat USB-poorten heeft.

 

 

3) Plex: films streamen en live tv

App voor videostreaming, inhoudopslag en beheer.

Plex is een multimediaplatform dat drie diensten combineert:

  • LIVE TELEVISIE
  • VOD
  • MEDIASERVER

Als je een verzameling films en tv-programma's in je persoonlijke bibliotheek hebt, is er nauwelijks een betere manier om deze te beheren dan Plex. Net als de vergelijkbare bibliotheek-app Kodi, biedt Plex je een aantrekkelijke interface om door je shows te bladeren of te zoeken om iets te vinden om naar te kijken.

Maar de belangrijkste functie is dat u uw eigen inhoud van uw computer naar elk apparaat dat u bezit kunt streamen en zelfs die bibliotheek met anderen kunt delen.

 

4) Kodi

Als je geen eigen digitale inhoud hebt, kun je stellen dat Kodi een betere keuze is dan Plex.

De app heeft een bijna eindeloos aantal add-ons die toegang kunnen bieden tot on-demand video's, live tv, weerupdates, het nieuws, productiviteitstools en nog veel meer.

 

5) Netflix

Netflix is ​​mogelijk vooraf geïnstalleerd op je apparaat. Als dat niet het geval is, pak dan de app.

Met een Netflix-abonnement heb je toegang tot duizenden tv-films en shows. Het is een essentiële service voor iedereen die het snoer wil doorknippen.

 

6) Pluto TV

Pluto TV is een streamingdienst met honderden tv-zenders en een VOD-bibliotheek. Wat de service onderscheidt, is dat deze volledig legaal en gratis beschikbaar is.

Films en kanalen in de Pluto TV-catalogus zijn netjes gecategoriseerd op genre, met nieuwsuitzendingen, nieuwste en klassieke films en tv-programma's die allemaal on-demand beschikbaar zijn. Er zijn echter geen sportuitzendingen beschikbaar op de service.

Alle inhoud op Pluto TV is exclusief beschikbaar in het Engels. De app heeft een gebruiksvriendelijke en gestroomlijnde gebruikersinterface voor het zoeken en selecteren van inhoud en omvat tv-gidsen, radio en thematische collecties.

 

7) AirScreen

AirScreen is de meest geavanceerde draadloze streaming-ontvanger voor AirPlay, Cast, Miracast en DLNA. Hiermee kan uw apparaat schermspiegeling, foto's, muziek, video's en andere media van telefoons, tablets, laptops en meer ontvangen via Wi-Fi of Ethernet, zodat u het plezier kunt ervaren van het delen van bijna alles met uw familie en vrienden op een grotere scherm.

 

8) Spotify

Spotify is een populaire app voor het streamen van muziek en podcasts. Hiermee kunnen gebruikers afspeellijsten maken en bewerken op hun telefoons en deze vervolgens afspelen op een tv-settopbox.

De app beschikt ook over automatisch gegenereerde afspeellijsten op basis van stemming en activiteit, gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van luistergeschiedenis en het delen van afspeellijsten met vrienden.

 

9) PuhuTV

PuhuTV is een online streamingdienst die honderden populaire Turkse drama's, Turkse films en de meeste favoriete tekenfilms gratis en in hoge kwaliteit (HD) aanbiedt.

PuhuTV is toegankelijk via computers, mobiele apparaten en Android settopboxen. Dat is een groot voordeel. Naast Turkse series vind je op de site ook tal van films en televisieprogramma's.

Het enige nadeel van PuhuTV is dat het helaas nog niet in het Engels is. Dit platform is volledig gratis
Het soepel werken is een pluspunt.

 

10) Sideload Launcher

De Google Play Store op Android TV is een afgeslankte versie van de smartphoneversie. Sommige apps zijn niet compatibel met Android TV, dus er zijn er niet zo veel om uit te kiezen. Het besturingssysteem kan echter elke Android-app uitvoeren, waardoor het sideloaden van apps op Android TV een populaire activiteit is.

Maar er is een probleem. Apps die u sideloadt, worden niet weergegeven op het startscherm van uw apparaat of in de lijst met apps. De enige native manier om ze te openen is via het menu Instellingen. De oplossing is dus om een ​​app van derden te installeren. Sideload Launcher is de gemakkelijkste om te gebruiken. Wanneer je het opent, zie je een lijst met al je gesideloade apps.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0