Top 5 Mediaspelers

Top 5 Mediaspelers

minuten lezen
De beste beschikbare Mediaspelers 2022


De beste beschikbare Mediaspelers 2022

Hoe kies je de beste Mediaspeler? 

Deze lijst is bedoeld als een definitieve samenvatting van mijn meest aanbevolen Ontvangers.

Onze gids somt 5 van de beste Mediaspelers op basis van hun reputatie en prestaties. Het doel is om u te helpen een beslissing te nemen, zodat u niet eindigt met een product dat u geen goed doet.

1) FORMULER Z10 PRO MAX

Formuler is een van de meest bekende Streaming-boxfabrikanten ter wereld en met een zeer goede reden. De FORMULER Z10 PRO MAX is een verbazingwekkend streamingapparaat dat even bevredigend als geavanceerd is.

De Formuler Z10 Pro Max settopbox heeft veel geweldige dingen (een van de beste gebruikersinterfaces, een geweldige EPG en ondersteuning voor veel apps), maar een van de meest opvallende is de 4 GB RAM geheugen, en een ruim geheugen van maar liefst 32 GB.

De Formuler Z10 Pro Max is een perfecte keuze voor iedereen die wil streamen in ultrahoge definitie of 4K-resolutie. Het is ook compatibel met High Dynamic Range, dus het zal een geweldige keuze zijn.

Het laden en bladeren door menu's is een fluitje van een cent, waardoor deze machine niet alleen krachtig maar ook snel is. En met 32 GB interne opslag kun je een stevige hoeveelheid inhoud opnemen en opslaan met behulp van DVR.

De Z10 Pro Max komt met de vernieuwde GTV IR-remote.
Deze afstandsbediening is nog compacter dan de voorganger, waardoor deze makkelijk is te gebruiken.Met alle knoppen op de logische plek en niet meer knoppen dan nodig kijk je comfortabel TV.

Al met al geeft de Formuler Z10 Pro Max je veel uitstraling voor de prijs en het zou me verbazen als iemand teleurgesteld zou zijn in dit meesterwerk van de settop-box.

Dit is waarschijnlijk de beste Mediaspeler die momenteel op de markt is.

2) Mutant Inferno SE

Als je op zoek bent naar een Mediaspeler die snel en krachtig is en een uitstekende beeldkwaliteit biedt, dan wil je zeker de Mutant Inferno SE wel eens bekijken. Dit is gemakkelijk een van mijn favoriete ontvanger aller tijden.

Het is niet alleen een fenomenale keuze voor mensen die op zoek zijn naar een 4K- en HDR-beeld, maar het heeft ook een geweldige gebruikersinterface die intuïtief en zeer aangenaam is voor de ogen. Menu's laden praktisch heel snel en het heeft ook een uitstekende afstandsbediening.

De Mutant Inferno SE is misschien wel de perfecte keuze voor iemand die echt zijn instellingen wil aanpassen, zoals thema's .

3) Xsarius Avant 2+ OTT

Net als Formuler is Xsarius een van de grootste namen in streaming-boxen. De Xsarius Avant 2+ is ongetwijfeld een van hun beste modellen en is in veel opzichten goed ontworpen.

Het Xsarius Avant 2+ OTT 4K-streamingapparaat is een van onze topkeuzes.
Het nieuwe apparaat biedt HDR10, HLG en een dubbele wifi verbinding.

De Xsarius Avant 2+ Mediaspeler heeft veel geweldige dingen maar een van de meest opvallende is de externe antenne. Het heeft een behoorlijk groot bereik en stelt je in staat om zeer zware inhoud te streamen, zelfs als je router zich op een andere verdieping bevindt.

De Xsarius Avant 2+ is uitgerust met een aantal zeer indrukwekkende hardwarespecificaties, zoals quad-coreprocessor.

4) Formuler Z+ Neo

De Formuler Z+ Neo is een geweldige keuze voor iedereen die streaming wil doen die niet per se hypermodern is, maar toch voldoet aan alle fundamentele aspecten van wat een ontvanger de moeite waard maakt. 

Het is ook een vrij snel apparaat, dus je hoeft niet veel te bufferen of te laden met deze mediaspeler. Ondanks het gebruik van een interne antenne, maakt het gemakkelijk verbinding met routers en onderhoudt het een redelijk stabiele verbinding. Ook streamt hij 4K met 60 FPS en ondersteunt de nieuwste VP9 codec

Kortom, de Z+ Neo is een geweldige keuze voor een eenvoudigere, goedkopere optie, en het is misschien wel een van de beste budget streaming-boxen die er zijn.

5) MAG 524 Set Top Box

De MAG 524 is niet bedoeld om apps of andere aanvullende programma's te downloaden, dit is een door en door streaming apparaat. Dit zou een geweldige keuze zijn voor iedereen die zijn eerste Ontvanger voor een betaalbare prijs wil.

De hardwarespecificaties zijn onmiskenbaar solide. Hoewel het nog steeds erg compact is, is het inderdaad in staat tot zowel HDR als 4K te streamen. Het heeft genoeg RAM om snel genoeg te laden, het kan tot 100 Mbps aan en het is eenvoudig te installeren en te updaten met firmware.

De gebruikersinterface van MAG524 is strakker en twee keer zo snel als de vorige.
Mijn enige klacht over deze ontvanger is dat deze geen draadloze connectiviteit heeft. Desondanks is dit echt een fantastische multimediaspeler.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0